מתבשל
נייד: 050-7677913, פקס: 03-6951195, dover@tkz.co.il
 

מתבשל

אביב לשם, דובר התנועה הקיבוצית - 27.10.2011

 

ספר חדש על מנות ומתכונים מיתולוגיים בקיבוצים

 

איך קצת 'חריף' בפלפלים הממולאים כמעט פילג קיבוץ שלם? ואיך חסרונה של "פשטידת ימי שישי" המיתולוגית בשבוע אחד גרם לכל חברי המשק להתעורר לעבודה בשבת? וגם, האופה-העיתונאי שחילק את החלות המתוקות בנייר עיתון, וקציצות הבשר של חדר האוכל עם המרכיב הסודי שעובר מדור לדור.

 

ספר חדש עליו עובדים בימים אלה שני עיתונאים, אסי חיים ועופר ורדי, עתיד לראות אור בתוך כמה חודשים. שם הספר "חדרוכל: סיפורים - מתכונים - קיבוץ", הוא פרויקט מסע בו מלקטים השניים מתכונים ומנות "מיתולוגיות" בקיבוצים בהם הם מבקרים ופוגשים את המבשלים. "עקשנים שכמונו, משוכנעים שגם חברות המשק וחבריו יודעים לבשל ולאפות, יצאנו לקיבוצים כדי לאכול", אומרים ורדי וחיים. "גילינו שמסתתרים שם חברים עם מתכונים מעוררי תיאבון אבל בעיקר מצאנו שמתחבאים שם סיפורים שהגיע הזמן לחשוף".

 

אסי חיים הוא עיתונאי, צלם ואוהב אוכל פשוט וביתי שנעשה באהבה. עופר ורדי הוא עיתונאי ואיש של אוכל, מחבר רב המכר "גולאש לגולש" - מטעמי המטבח ההונגרי.

 

ניתן ליצור עמם קשר בכתובת ofervardi@gmail.com ואסי ah.assi@gmail.com

   

סרטוני קיבוצים
סיפורי קיבוצים
עיתונות קיבוצית
חדש באתר הקיבוצים
מטה התנועה
מסמכים אחרונים
ארועים קרובים